Produktbeskrivelser - Kunder
2.6.5.3.1.7.1.1 Supper
Asiatisk kyllingsuppe
Aspargessuppe
Blomkålsuppe m/ biter
Ertesuppe
Fiskesuppe
Grønnsaksuppe 1 porsjon
Gulrotsuppe
Havresuppe
Minestronesuppe
Potetsuppe
Skogsoppsuppe
Tomatsuppe
2.6.5.3.1.7.1.2 Desserter
Aprikosgrøt, lavsukret
Aprikoskompott
Banankake
Bringebærkrem
Bringebærsaus
Eplegrøt, lavsukret
Formkake med rosiner
Fruktcocktail
Fruktgrøt, lavsukret
Gelé m/ appelsinsmak
Gelé med bringebærsmak, uten sukker
Gulrotkake
Husets karamellpudding
Husets pudding med mandelsmak
Husets sjokoladepudding
Husets vaniljepudding
Jordbærfromasj
Jordbærgrøt lavsukret
Kirsebærgrøt, lavsukret
Kirsebærkompott
Kokosrull
Krokanfromasj
Krydderkake
Panna cotta
Pannekaker
Piano bringebærsaus
Pudding med mandelsmak
Rabarbragrøt
Riskrem
Sitronfromasj
Sjokoladekake
Sjokolademousse
Sjokoladepudding
Sukkerlake
Vaniljesaus
2.6.5.3.1.7.1.3 Fisk
Dampet laks
Fiskeboller, Engerviks
Fiskeform med pasta og basilikum
Fiskeform med sei, løk og tomat
Fiskegrateng
Fiskekaker
Fiskepudding
Fløtepudding
Kveitefilet
Laks, Geleringskost
Lakseform m/ sennepsaus
Lakseform m/ grønnsak julienne og ravigotte
Røkt torsk
Sei i form m/ ostesaus
Sei i kremet saus
Steinbitkaker, Engerviks
Steinbitfilet
Torsk
Torsk, Geleringskost
Torsk i form m/ kremet saus
2.6.5.3.1.7.1.4 Kjøtt
Biff stroganoff
Brun lapskaus med oksekjøtt
Ferskt oksekjøtt
Fårikål
Hønsefrikassé
Julepølse
Karbonader
Kalkun kjøttboller
Kjøttkaker
Kjøttpudding
Kylling, Geleringskost
Kyllingfilet
Lammegryte
Lammestek
Lapskaus med salt lammekjøtt
Lapskaus med salt svinekjøtt
Medisterkaker
Nakkekotelett av svin
Oksegryte med bønner
Oksestek
Oksestek, geleringskost
Orientalsk gryte med svinekjøtt
Pølse, Geleringskost
Reinsdyrkarbonader
Ribbe
Røkt kjøttpølse
Røkt svinekam
Skinke og brokkoligrateng
Svinestek
Sweet & sour m/ kylling
Tikka masala kyllinggryte
2.6.5.3.1.7.1.5 Grønnsaker
Agurksalat
Amerikansk grønnsaksblanding
Blomkål
Brokkoli
Brokkoli, geleringskost
Brokkoliblanding
Bukettblanding
Erter
Ertepuré
Ertestuing
Fløtepotet
Gulrot
Gulrot, geleringskost
Gulrotstuing
Herregårdsblanding
Kålstuing
Pariserblanding
Potet
Potetmos
Potetmos, geleringskost
Rosenkål
Rotblanding staver, sous vide
Rotmos
Blandet salat
Stekt løk
Surkål
Vertshusblanding
2.6.5.3.1.7.1.6 Saus
Bearnaisesaus
Brun saus - okse
Brun saus, saltredusert og melkefri
Brun saus - svin
Creolersaus
Dill- og sitronsaus, melkefri
Fløtesaus
Gressløksaus
Hollandaisesaus
Hvit saus
Lys fiskesaus melkefri
Karrisaus vegan
Kremet fiskesaus
Kremet soppsaus
Paprikasaus
Paprikasaus, vegan
Ribbesaus
SiV dressing
Sursøt saus
2.6.5.3.1.7.1.7 Diverse
Brokkolimedaljong Vegetar
Byggotto, vegan
Bønnegryte, Vegan
Chili sin carne
Couscouspytt
Eggerøre
Falafel Kikerterboller vegan
Glutenfritt brød
Gulrotmedaljong Vegetar
Hvit grøt
Kikertgryte med oregano og tomat vegan
Kokt pasta
Kokt ris
Lasagne
Omelett m/ ost og skinke
Pastasaus
Pestobygg, vegan
Risgrøt
Rømmegrøt
Veganburger
Vegangryte m/ peanøtt og søtpotet
Vegoboller
2.6.5.3.1.7.1.8 Diabetes
Bringebærkrem, dia
Fruktcocktail i juice, dia
Gele med jordbærsmak, dia
Jordbærkrem, dia
Krydderkake, dia
Pudding med mandelsmak, dia
Rabarbragrøt, dia
Rullekake dia
Rød saus, dia
Sitronfromasj, dia
Sjokoladefromasj, dia
Sjokoladekake, dia
Sjokoladepudding, dia
Vaniljepudding, dia
Vaniljesaus, dia
2.6.5.3.1.7.1.9 Middagsmenyer
MENYER OG MATTILBUD - OVERSIKT
SiV Tønsberg Standard- og lettkost uke 1, 2 og 3
Standard- og lettkost uke 1, 2 og 3
Standard - og lettfordøyelig kost. Helligdager og Sesongretter
SiV C4 Barsel 1 ukes middag
SiV C4 Barsel Helligdager
SiV E1 - Porsjonsmiddager uke 1, 2 og 3
SIV Dialyse - Porsjonsmiddager
SIV C5 - Porsjonsmiddager
SiV E1, C5 og Dialysen porsjonsmiddag - Helligdager
Preståsen Porsjonsmiddager
Fristelser
Geleringskost
Suppemeny SiV
Dessertoversikt SiV Tønsberg - Matforsyning felles
1-porsjons middag allergener og næringsinnhold
Plantebasert mattilbud - frokost- / brød- / mellommåltid
Plantebasert mattilbud - middag / varmmat
IDDSI mattilbud nivå 1-5
Tønsberg English menu standard - & easily digestible diet week 1, 2, 3 - Matforsyning felles
English menu standard - and easily digestible diet week 1, 2, 3 - Matforsyning felles
Tønsberg C4 Maternity ward English menu
Tønsberg E1 English menu
2.6.5.3.1.7.1.10 Oppvarming
OPPVARMING AV MIDDAG OG ANDRE RETTER
Standard- og lettkost uke 1, 2 og 3 - Oppvarming
Standard - og lettkost. Helligdager og Sesongretter - Oppvarming
2.6.5.3.1.7.1.11 Avvik
Behandling av tilbakemeldinger om uønskede hendelser og mistanke om negative matbårne reaksjoner - Matforsyning felles.
Registreringsskjema ved mistanker om negative matbårne reaksjoner eller andre uønskede hendelser - Matforsyning felles
Laster inn dokumentet
Viktige beskjeder (
)
Informasjon (
)
Kommentarer (
)
×
Dokumentliste
Ikke implementert