SiV EK
Hjelp
Logg ut
Søk
Meny
Tilbake
Produktbeskrivelser - Kunder
2.9.5.4.1.7.1.1 Supper
Asiatisk kyllingsuppe
Aspargessuppe
Blomkålsuppe m/ biter
Ertesuppe
Fiskesuppe
Grønnsaksuppe 1 porsjon
Gulrotsuppe
Havresuppe
Minestronesuppe
Potetsuppe
Skogsoppsuppe
Tomatsuppe
2.9.5.4.1.7.1.2 Desserter
Aprikosgrøt, lavsukret
Aprikoskompott
Banankake
Bringebærkrem
Bærsaus
Eplegrøt, lavsukret
Eplekake
Formkake med rosiner
Fruktcocktail
Fruktgrøt, lavsukret
Gelé m/ appelsinsmak
Rosa gelé med bringebærsmak, uten sukker
Karamellpudding
Husets pudding med mandelsmak
Sjokoladepudding
Husets vaniljepudding
Jordbærfromasj
Jordbærgrøt lavsukret
Kirsebærgrøt, lavsukret
Kirsebærkompott
Kokosrull
Krokanfromasj
Krydderkake
Panna cotta
Pannekaker
Piano bringebærsaus
Piano sjokoladepudding
Pudding med mandelsmak
Rabarbragrøt
Riskrem
Sitronfromasj
Sjokoladekake
Sjokolademousse
Sukkerlake
Tropisk frukt
Vaniljesaus
Husets karamellpudding
2.9.5.4.1.7.1.3 Fisk
Dampet laks
Fiskeboller, Engerviks
Fiskeform med pasta og basilikum
Fiskeform m/ rød karri
Fiskeform med sei, løk og tomat
Fiskegrateng
Fiskekaker
Fiskepudding
Fløtepudding
Husets fiskegryte
Kreolsk fiskegryte
Kveitefilet
Laks, Geleringskost
Lakseform m/ sennepsaus
Lakseform m/ grønnsak julienne og ravigotte
Røkt torsk
Seibiff
Sei i form m/ ostesaus
Sei i kremet saus
Sprøbakt fiskerullade
Sprøbakt sei
Steinbitkaker, Engerviks
Steinbitfilet
Torsk
Torsk, Geleringskost
Torsk i form m/ kremet saus
2.9.5.4.1.7.1.4 Kjøtt
Bali kyllinggryte
Biff stroganoff
Blomkålgrateng med bacon
Brun lapskaus med oksekjøtt
Fårikål
Hønsefrikassé
Julepølse
Kalkun kjøttboller
Kalkungryte med appelsinsmak
Karbonader
Kjøttkaker
Kjøttpudding
Kylling, Geleringskost
Kyllingfilet
Lammegryte
Lammestek
Lapskaus med salt lammekjøtt
Lapskaus med salt svinekjøtt
Medisterkaker
Nakkekotelett av svin
Oksegryte med bønner
Oksestek
Oksestek, geleringskost
Orientalsk svinegryte
Pølse, Geleringskost
Reinsdyrkarbonader
Ribbe
Røkt kjøttpølse
Røkt svinekam
Skinke og brokkoligrateng
Spansk pølsegryte
Svinestek
Svinestek, geleringskost
Sweet & sour kyllinggryte
Tikka masala kyllinggryte
2.9.5.4.1.7.1.5 Grønnsaker
Agurksalat
Amerikansk grønnsaksblanding
Aspargesbønner
Blandet salat
Blomkål
Brokkoli
Brokkoli, geleringskost
Brokkoliblanding
Bukettblanding
Erter
Ertepuré
Fullkornsris med grønnsaker
Gulrot
Gulrot, geleringskost
Gulrotstuing
Herregårdsblanding
Kålstuing
Ovnsbakte grønnsaker med poteter
Pariserblanding
Potet
Potetmos
Potetmos, geleringskost
Rosenkål
Rotblanding staver, sous vide
Rotmos
Stekt løk
Surkål
Syltet rødløk
Vertshusblanding
2.9.5.4.1.7.1.6 Saus
Bearnaisesaus
Brun saus
Brun saus - okse
Brun saus, saltredusert og melkefri
Brun saus - svin
Creolersaus
Dill- og sitronsaus, melkefri
Fløtesaus
Gressløksaus
Hollandaisesaus
Husets rømmedressing
Hvit saus
Karrisaus vegan
Kremet fiskesaus
Kremet soppsaus
Lys fiskesaus melkefri
Løksjy
Paprikasaus
Paprikasaus, vegan
Ribbesaus
Sursøt saus
2.9.5.4.1.7.1.7 Diverse
Brokkolimedaljong Vegetar
Byggotto, vegan
Bønnegryte, Vegan
Chili sin carne
Couscouspytt
Eggerøre
Falafel Kikerterboller vegan
Glutenfritt brød
Gulrotmedaljong Vegetar
Hvit grøt
Kikertgryte med oregano og tomat vegan
Kokt pasta
Kokt ris
Lasagne
Omelett m/ ost og skinke
Pastasaus
Pestobygg, vegan
Risgrøt
Rømmegrøt
Vegangryte m/ peanøtt og søtpotet
Vegetar boller
2.9.5.4.1.7.1.8 Diabetes
Bringebærkrem, dia
Fruktcocktail i juice, dia
Gele med jordbærsmak, dia
Krydderkake, dia
Pudding med mandelsmak, dia
Rabarbragrøt, dia
Rullekake dia
Bærsaus, dia
Sitronfromasj, dia
Sjokoladefromasj, dia
Sjokoladekake, dia
Sjokoladepudding, dia
Vaniljepudding, dia
Vaniljesaus, dia
2.9.5.4.1.7.1.9 Middagsmenyer
MENYER OG MATTILBUD - OVERSIKT
Arbeidsmeny standard inkl. helligdager
Arbeidsmeny 1 porsj.middag
SiV Tønsberg Standard- og lettfordøyelig kost uke 1, 2 og 3
Standard- og lettfordøyelig kost uke 1, 2 og 3
Standard - og lettfordøyelig kost. Helligdager og Sesongretter
Menyer og produktbeskrivelser fra Produksjonskjøkkenet
SiV C4 Barsel middag uke 1, 2 og 3
SiV C4 Barsel Helligdager
SiV E1 - Porsjonsmiddager uke 1, 2 og 3
SIV Dialyse - Porsjonsmiddager
SIV C5 - Porsjonsmiddager
SiV E1, C5 og Dialysen porsjonsmiddag - Helligdager
Preståsen Porsjonsmiddager
Fristelser
Geleringskost med næringsinnhold
Suppemeny SiV
Dessertoversikt SiV Tønsberg - Matforsyning felles
1-porsjons middag allergener og næringsinnhold
Plantebasert mattilbud - frokost- / brød- / mellommåltid
Plantebasert mattilbud - middag / varmmat
IDDSI mattilbud nivå 1-5
Tønsberg English menu standard - & easily digestible diet week 1, 2, 3 - Matforsyning felles
English menu standard - and easily digestible diet week 1, 2, 3 - Matforsyning felles
Tønsberg C4 Maternity ward English menu week 1, 2, 3
Tønsberg E1 English menu
Standard- og lettfordøyelig kost uke 1, 2, 3 - NY 2025
2.9.5.4.1.7.1.10 Oppvarming
OPPVARMING AV MIDDAG OG ANDRE RETTER
Standard- og lettfordøyelig kost uke 1, 2 og 3 - Oppvarming
NY 3 november 25! Standard- og lettfordøyelig kost uke 1,2 og 3 - Oppvarming
Standard - lettfordøyelig kost. Helligdager og Sesongretter - Oppvarming
Oppvarming, varmholding og servering av mat - Matforsyning felles
2.9.5.4.1.7.1.11 Avvik
Behandling av tilbakemeldinger om uønskede hendelser og mistanke om negative matbårne reaksjoner - Matforsyning felles.
Registreringsskjema ved mistanker om negative matbårne reaksjoner eller andre uønskede hendelser - Matforsyning felles
Laster inn dokumentet
Viktige beskjeder (
)
Informasjon (
)
Kommentarer (
)
×
Dokumentliste
Ikke implementert